top of page

Våra kurser

Med många års erfarenhet av de flesta frågor som uppstår i kommuners och va-organisationers arbete kan vi på Nordenswan Carlsson ge kurser och utbildning inom en rad olika juridiska områden. Boka någon av kurserna nedan eller läs om våra kurser i kurskatalogen och se vad som passar din organisation.

 

Vill du hellre att vi håller en kurs enbart för din kommun/organisation? Kontakta oss så pratar vi ihop oss och ordnar en digital eller fysisk kurs för er.

Du kan anmäla intresse för ej datumsatta kurser eller andra kurser som ni tycker att vi borde hålla, se längre ned på sidan.

Intresseanmälan

Vi tillhandahåller flera olika typer av kurser som du kan läsa om i vår kurskatalog, se ovan. När vi vet att det finns intresse föreslår vi datum för kursen och ni som har anmält intresse har då förtur. 

Vi har flera samarbetspartners inom va-juridik och kringliggande rättsområden. Vi kan tillsammans med dem ta fram de kurser som ni önskar. Fyll i intresseanmälan nedan så får vi reda på era önskemål. Ni kan också kontakta oss via telefon eller e-post.

bottom of page